ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλοι δύο στην φαρέτρα!

Ευχάριστα νέα για τον Σωφρόνη Αυγουστή στη χθεσινή προπόνηση. Ο Γιώργος Βασιλείου προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (20/11 κόντρα στην Καρμιώτισσα) σε φουλ ρυθμούς και αυτό σημαίνει ότι προλαβαίνει τον αγώνα με την Ομόνοια και αυξήθηκαν οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Μια πολύ θετική εξέλιξη για τον προπονητή μας αφού με την επάνοδο του Βασιλείου και τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίει ο Γκόμες έχει γεμίσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όμως, τα ευχάριστα νέα αφορούσαν και τον Αγγελή, ο οποίος επίσης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο διεθνής αμυντικός είχε νοιώσει κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες που όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι και αυτός υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τους πράσινους στη Λευκωσία.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Ζοάο Πέδρο που χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αν συμβεί αυτό ενόψει Ομόνοιας αμφίβολος θα είναι μόνο ο Μπεντόγια (με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του) και εκτός οι Γκίε και Μακρίδης.

 

Comments
To Top