ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αχ Μουσταφά αχ Μουσταφά εσύ τους άναψες φωτιά!(video)

Αγωνιστική περίοδος 2010/11, 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Απόλλωνας βρίσκεται καθηλωμένος στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό έξι βαθμούς με δύο μόλις νίκες και πέντε ήττες, με τις τέσσερεις μάλιστα ήττες συνεχόμενες!

Σε αυτή την δύσκολη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και με νέο τιμονιέρη τον Ανδρέα Μιχαηλίδη η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την συμπολίτιδα ΑΕΛ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Αυτό που συνέβηκε στις 30 Οκτωβρίου, 2010 είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να διαγραφεί από τον σκληρό δίσκο των κυανόλευκων οπαδών.

Αλλαγμένη προς το καλύτερο η ομάδα μας, παθιασμένη και ψυχωμένη και με στήσιμο για σεμινάριο από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη το «ασχημόπαπο» μετατράπηκε σε «κύκνο» ταπεινώνοντας την ΑΕΛ με 3-0 με μπροστάρη τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή μας Μουσταφά Μπαγκούρα ο οποίος σε μια μοναδική παράσταση με τη φανέλα του Απόλλωνα πέτυχε χατ-τρικ, επαναλαμβάνοντας το επίτευγμα του μεγάλου Μιλένκο Σπόλιαριτς την περίοδο 1998/99!

Ο Μουσταφά Μπαγκούρα, ήταν χωρίς αμφιβολία, το πρόσωπο του αγώνα πραγματοποιώντας την καλύτερή εμφάνιση της καριέρας του «ζωγραφίζοντας» στον αγωνιστικό χώρο, αφού εκτός από τα τρία εντυπωσιακά γκολ που σημείωσε, ήταν μια μόνιμη απειλή και πηγή κινδύνων για την αντίπαλη εστία.

Ο παίκτης από τη Σιέρα Λεόνε ήταν πραγματικά απολαυστικός αλλά ειδικά το τρίτο του γκολ-ποίημα, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 3-0, αφού πρώτα «χόρεψε» τον Στέλιο Πάρπα, ήταν το κάτι άλλο!

 

Comments
To Top