ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοίγουν στις 17:30 οι είσοδοι

Οι είσοδοι του σταδίου ενόψει του αποψινού αγώνα αναμέσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα θα ανοίξουν στις 17:30.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων, που αναμένεται, αλλά και λόγω της καθυστέρησης που αναμένεται από την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.

Για να κατευθυνθούν στο στάδιο, οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προτρέπονται να ακολουθήσουν το εξής δρομολόγιο: στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να κατευθυνθούν αριστερά προς Ριζοελιά.

Ακολούθως να βγουν από την 1η έξοδο αριστερά και να συνεχίσουν μέχρι να συναντήσουν φώτα τροχαίας.

Από τα φώτα τροχαίας να κατευθυνθούν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και από εκεί ξανά δεξιά. Αμέσως μετά τον φούρνο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ» να στρίψουν ξανά δεξιά και ακολούθως να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ που βρίσκονται στα αριστερά τους.

Για την στάθμευση των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα διατεθεί και ο χώρος που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο σημείο που βρίσκονται τα παλιά ταμεία του σταδίου ΓΣΖ (βόρεια πλευρά), τα οποία στο παρόν στάδιο δεν χρησιμοποιούνται.

*** Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένο το πρόσωπο τους.

Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, στο στάδιο θα υπάρχουν χώροι φύλαξης όπου θα μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της αστυνομίας και των επιτηρητών οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

To Top