ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Εξηγήθηκαν» οπαδικά!

Θα ήθελαν όσο τίποτε άλλο να βρίσκονται στο πλάι της ομάδας μας για τον δύσκολο αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, όπως άλλωστε κάνουν ανελλιπώς σε κάθε παιχνίδι του Θρύλου μας είτε εντός είτε εκτός, όμως το μέτρο της ταυτοποίησης δεν τους αφήνει άλλα περιθώρια από το να απέχουν.

Πιστοί λοιπόν οι οργανωμένοι οπαδοί μας και αφού έκαναν ότι μπορούσαν με επιστολή που έστειλαν στην επίσημη ΑΕΚ, δεν δέχθηκαν καμία απάντηση στο αίτημα τους. Δεν είναι κύριοι παιδιά ενός «κατώτερου Θεού», που χρήζουν απαξίωσης αλλά είναι άνθρωποι που θυσιάζονται για την ιδέα τους. Δεν είναι οι φταίχτες των προβλημάτων της Κυπριακής κοινωνίας αλλά αντίθετα με αλτρουιστικές τους ενέργειες συχνά, πυκνά δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο που από κάποιους δυστυχώς έχει εκλείψει.

Έρανοι, αιμοδοσίες, οικονομικές και άλλες υλικές βοήθειες που δίνουν σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται, αλλά και με την τελευταία τους εκδήλωση «Γιορτές για όλους» έδειξαν το ποιοι πραγματικά είναι!

«Το να ζητά μια διοίκηση από τους φιλοξενούμενους τα στοιχεία και τις ταυτότητες τους δημιουργεί και προσθέτει προβλήματα παρά ότι λειτουργά προληπτικά ή διορθώνει συμπεριφορές.  Ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να νιώθει ελεύθερος και να μπορεί όποτε θελήσει να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα σε οποιονδήποτε γήπεδο. Είναι άδικο να του στερεί κάποιος αυτό το δικαίωμα».

Το λιγότερο που θα μπορούσατε κύριοι της ΑΕΚ, ήταν να αποστείλετε μια απάντηση σ΄αυτούς…

To Top