ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»!

Κάπως έτσι βλέπουν στην ομάδα μας τις πρώτες αγωνιστικές μέρες του 2017. Οι ποδοσφαιριστές μας θα κληθούν να δώσουν μέσα σ΄ένα δεκαήμερο τρία παιχνίδια «φωτιά» που ίσως να κρίνουν τη χρονιά. Ξεκίνημα θα γίνει την Τρίτη(3/1) με την ΑΕΚ εκτός, το Σάββατο(7/1) με ΑΕΛ και την Κυριακή(15/1) με Ομόνοια.

Στην ομάδα μας δεν βλέπουν μακριά αλλά η προσοχή είναι στραμμένη στον αγώνα με την ΑΕΚ, για τον οποίο ο Σοφρώνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να παρουσιαστούν κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί ο αγώνας θα κρίνει πολλά. Σε περίπτωση νίκης η ψυχολογία θα ανέβει και ο κόσμος θα επανέλθει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ που ακολουθεί.

Ο τεχνικός της ομάδας μας θα στερηθεί και πάλι τους Μακρίδη, Γκίε και Βασιλείου, ενώ ούτε τα νέα αποκτήματα Σέρτζιο και Σεμέδο θα μπορούν να αγωνιστούν. Κρίνουμε ότι το παιχνίδι στη Λάρνακα είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια και απαιτείται από όλους πάθος, θέληση και συγκέντρωση στον στόχο. Ακόμα μια ευκαιρία, αν και δύσκολη μπροστά μας, που καλούμαστε να αξιοποιήσουμε!

To Top