ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ και μπορεί να πάρει το τρίποντο!

Ήρθε κύριος έφυγε κύριος. Ότι και να γίνε, σε καμία περίπτωση δεν αναιρείται η συνδρομή του Πέδρο Εμανουελ στην ιστορία του συλλόγου. Άλλωστε κατέκτησε με την ομάδα μας δύο τρόπαια. Τώρα η σελίδα οφείλεται να γυριστεί, έστω και τώρα, προκειμένου τα άσχημα ομολογουμένως δεδομένα να διαφοροποιηθούν.

Ο Απόλλωνας στο προσεχές ντέρμπι με τον Άρη (16/12) δεν έχει άλλη επιλογή από την νίκη. Ο συμπολίτης παρόλο που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του, αποτελεί διαχρονικά ένας δύσκολος αντίπαλος. Η απώλεια των δύο βαθμών στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, δεν αφήνει περιθώριο υποτίμησης. Γενικώς η κατάσταση δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο.Με τη σωστή προσέγγιση, την καθοδήγηση του Σοφρώνη Αυγουστή και το (χαμένο) πάθος των ποδοσφαιριστών, ο Απόλλωνας ΠΡΕΠΕΙ και μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Αφενός μεν η συνέχεια θα εξαρτηθεί από την ΟΡΘΗ επιλογή προπονητή, κι αφετέρου δε από την προσεγμένη, επαγγελματική επιλογή παιχτών κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η επιτυχία είναι προέκταση επιλογών. Όπως επίσης και η αποτυχία.

To Top