ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση»

Για το παιχνίδι με τον Άρη, το θέμα προπονητή αλλά και τους τραυματισμούς του Απόλλωνα, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.
Για το κάλεσμα στο κόσμο:

«Αντιλαμβάνεστε πως είναι στα πόδια των παικτών μας να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και μετά να προβούμε κάλεσμα προς τον κόσμο. Από την αρχή της περιόδου βάλαμε δύσκολα οι ίδιοι στους εαυτούς μας., Στη συνέχεια έγιναν πράγματα που δεν μπορέσαμε να προβλέψουμε. Ήρθαν και πολλοί τραυματισμοί. Γενικά θεωρώ πως δεν κάνουμε καλή χρονιά για να ανατρέψουμε τη κατάσταση».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Το κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, κυρίως για τον Απόλλωνα είναι τα παιχνίδι με τις φαινομενικά μικρές ομάδες που πάθαμε τη ζημιά τα τελευταία χρόνια και όχι στα ντέρμπι. Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι τοπικό ντέρμπι και υπάρχει πάντα και το κίνητρο που είναι μεγάλο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να υπερβάλουμε αυτό να κερδίσουμε την ομάδα του Άρη και τις πολλές απουσίες».

Για τις απουσίες:

«Ουσιαστικά έχουμε αποδεκατιστεί, είναι μια πραγματικότητα. Δυστυχώς ο Αυγουστή δεν μπορεί να υπολογίζει πέραν του Λόπες στον Μακρίδη, τον Βάλε, τον Ντουνοτύ τον Ψύχα, τον Βασιλείου και στο Στυλιανού. Στην αποστολή αλλά ανέτοιμοι είναι οι Μάγκλιτσα και Ρομπέρζ. Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν έχουμε άλλη επιλογή να κυνηγάμε τη νίκη με όλες τις διαθέσιμες επιλογές».

Για τον Σοφρώνη Αυγουστή:

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή για τον Σοφρώνη, δεν θέλουμε να τον φορτώσουμε με επιπλέον άγχος. Του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να οδηγήσει την αγαπημένη του ομάδα σε ήρεμα νερά. Όσο είναι εκεί θα προσπαθήσουμε να τον στηρίξουμε για να ξεδιπλώσει τις αρετές τος για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το ότι βρίσκονται σε εξεύρεση προπονητή:

«Σαφέστατα. Οι ικανότητες του κύριου Αυγουστή, αυτά που μας έδειξε όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι θα μας δώσουν όσο χρόνο χρειάζεται για να κάνουμε μια σωστή επιλογή που θα εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουμε για τον προπονητή ενόψει της νέας περιόδου. Κάποια ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν».

Για το ότι φθάνει στο τέλος του το ρεκόρ του Κίσσα:

«Είναι σημαντικό για τον Τάσο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Θα κάνει ντεμπούτο, έχει βελτιωθεί κατά πολύ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Νικολάου. Είναι λυπηρό για τον Μπρούνο που δίνει τέλος σε ένα εκπληκτικό ρεκόρ. Αυτά όμως είναι για τους στατιστικολόγους».

To Top