ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλο ένα στραπάτσο!

Στο ίδιο έργο θεατές! Για ακόμα μια αγωνιστική αφού η ομάδα μας κατώτερη των περιστάσεων δεν μπόρεσε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα μένοντας στο ισόπαλό 1-1με τη μαχητική Νέα Σαλαμίνα!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πιο καλή από τον αντίπαλό και προσπάθησε να φτάσει γρήγορα στο γκολ κάτι που κατάφερε με τον Πίεχ στο 15΄, όταν μετά από ωραίο κόψιμο της μπάλας στη μικρή περιοχή ο Πολωνός τίναξε τα δίκτυα. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν δυνατό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν η καθεμιά για τους δικούς της λόγους να πετύχουν γκολ. Η ομάδα μας έχασε ευκαιρία με το Σαρδινέρο στο 33΄για να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έπαθε και πάλι τη γνωστή καθίζηση της και ο αντίπαλός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52΄. Μετά το γκολ και για περίπου ένα δεκάλεπτο η ομάδα μας αποσυντονίστηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί πίεση από τον αντίπαλο που λίγο έλειψε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ακολούθως προσπαθήσαμε να πιέσουμε χωρίς ωστόσο να βρούμε τη μεγάλη ευκαιρία. Άγονοι, ασύνδετοι χωρίς φαντασία στο παιχνίδι μας προσπαθούσαμε ανεπιτυχώς να πάρουμε κεφάλι στο σκορ και μοιραία άλλο ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλό.

To Top