ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα των τμημάτων Πετόσφαιρας!

Με τρεις νίκες προχώρησαν τα τμήματα Πετόσφαιρας του Sabbianco Απόλλων.

Αναλυτικά:

Συγκεκριμένα, οι Νεανίδες μας κέρδισαν το μεσημέρι της Κυριακής (04/12) την ομάδα του Άρη Πολεμίου με 3-0, σε παιχνίδι που έγινε στο κλειστό μας γήπεδο. Οι νεαρές «Αμαζόνες» έπαιξαν πάρα πολύ καλά και η άνετη επικράτηση τους φαίνεται μέσα και από τα τρία σετ (25-4, 25-2, 25-4) που κέρδισαν.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τις Νεανίδες μας, στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι στιγμή στο πρωτάθλημα.

Ακόμη δύο νίκες πέτυχαν οι ομάδες Παγκορασίδων (U14) και Κορασίδων (U16) του Sabbianco Απόλλων στα πρωταθλήματα όπου συμμετάσχουν. Aρχικά η ομάδα των Παγκορασίδων κέρδισε στο κλειστό μας γήπεδο με 2-1 στα σετ την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου, σε αγώνα που ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Οι Παγκορασίδες μας είχαν πάρει πήρε το πρώτο, έχασαν το δεύτερο, όμως κατάκτησαν το τρίτο και καθοριστικό σετ για να πάρουν τη νίκη. Πλέον, μετρούν τρεις νίκες, στους ισάριθμους αγώνες που έδωσαν.

Από την άλλη, στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Κορασίδων κερδίζοντας με 2-0 στα σετ την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου, σε παιχνίδι που έγινε επίσης στο κλειστό μας γήπεδο. Η ομάδα των Κορασίδων, μετρά 2 νίκες και μία ήττα, στους τρεις αγώνες που έδωσε μέχρι σήμερα.

 

To Top