ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η τοποθέτηση του Μάριου

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο για χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας μας Μάριος Αταλιώτης τοποθετείται για τα όσα συνέβησαν στο ΓΣΠ απαιτώντας κάποιες λογικές εξηγήσεις!

Αναλυτικά:

ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
ΣΤΗΝ ΚΟΠ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Ακόμα και να μην τοποθετήθηκε κάμερα στη φυσούνα, από την εταιρεία που είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής παραγωγής την περασμένη Δευτέρα στο ΓΣΠ, για λογαριασμό της CYTAVISION, ο χώρος ΠΡΕΠΕΙ να καλύπτεται από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διαθέτει το στάδιο.

Το κάθε γήπεδο και ειδικά το στολίδι της πρωτεύουσας, στο οποίο διεξάγονται σχεδόν και όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, διαθέτουν υπερσύγχρονα μηχανήματα, με εξαιρετική ευκρίνεια. Αν δεν κάνω λάθος, το τεράστιο κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ανά γήπεδο, καταβλήθηκε από τον ΚΟΑ, κατά συνέπεια πληρώθηκε με χρήματα όλων εμάς των φορολογούμενων, γι’αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μάθουμε τι ακριβώς έγινε μετά το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα.

Η διεύθυνση του ΓΣΠ, οφείλει να δώσει στην ΚΟΠ και στη δημοσιότητα, τα στιγμιότυπα από τα επεισόδια. Όσοι παρεκτράπηκαν, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πληρώσουν το τίμημα που τους αναλογεί, βάσει των κανονισμών της ΚΟΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Έτσι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Γι’αυτό δαπανήθηκαν τεράστια ποσά για την εγκατάσταση των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, για να εντοπίζονται όσοι παρεκτρέπονται και να τιμωρούνται. Διαφορετικά να το κλείσουμε και να πάμε σπίτι μας. Η κάμερα ή οι κάμερες, που καλύπτουν τη φυσούνα και το χώρο μέσα από αυτή, που οδηγεί στα αποδυτήρια, θα πρέπει να αποκαλύψουν την αλήθεια. Διαφορετικά θα οδηγηθούμε αβίαστα στο συμπέρασμα, ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ.

To Top