ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχασε στις λεπτομέρειες!(Φωτορεπορτάζ)

Με μονόλεπτη σιγή ξεκίνησε ο αγώνας της Καλαθοσφαιρικής ομάδας των Ανδρών κόντρα στον Κεραυνό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος εις μνήμη του αδικοχαμένου Ανδρέα Εφραίμ. Σ΄ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα μας έχασε με 70-72.

Πολύ δυνατό παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει λύσεις για το καλάθι τις οποίες ο αντίπαλός έβρισκε πιο εύκολα και έτσι το δεκάλεπτο έληξε με την ομάδα μας να μένει πίσω στο σκορ με 5 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας «μάζεψε» τη διαφορά και με σωστές επιλογές στην επίθεση έφερε το παιχνίδι να παίζεται πόντο με πόντο για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο βρίσκοντας να είμαστε πίσω στο σκορ με ένα.

Παιχνίδι για γερά νεύρα στην επανάληψη με την ομάδα μας να ισοφαρίζει, αλλά να μην μπορεί να βρει τους τρόπους να περάσει μπροστά στο σκορ, με αποτέλεσμα ο αντίπαλός να φέρει και πάλι τη διαφορά στους 5 πόντους 53-58. Πολύ δυνατό το τελευταίο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη που τελικά κατέληξε στον αντίπαλο αφού με τρίποντο 20 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος πήρε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα:19-24,39-40,53-58,70-72

Η ομάδα μας (Μακκάμον): Μαρσιαλ(17), Ρέινς(12), Τζόουνς(7), Πιττάκας(5), Κορωνίδης(4), Μπέκφορντ(3), Γεωργίου(12), Φράνκλιν(10), Παπέ, Παναγίδης, Χριστοφίδης, Γρίβας.

 

To Top