ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Νιώθω υπέροχα να φορώ τη φανέλα με το έμβλημα του Απόλλωνα»

Είναι ο τρίτος σκόρερ της ομάδας των U15 και το γκολ που πέτυχε κόντρα στο ΘΟΙ ίσως να είναι το ομορφότερο τέρμα της ομάδας μας μέχρι στιγμής. Ο Δημήτρης Φλουρής, αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και έχει φέτος πολύ καλές παρουσίες με την ομάδα. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει τη γλυκιά σέντρα αλλά και τα καλά κτυπήματα σε στημένες εκτελέσεις!

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε…

Δημήτρη, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των πέντε χρόνων. Ήμουν στην ιδιωτική Ακαδημία «Milenko Spoljaric» για έξι χρόνια και ακολούθως πήγα στην Ακαδημία Απόλλωνα επίσης για τρία χρόνια. Στην ηλικία των δώδεκα χρόνων ήρθα στον Απόλλωνα όπου αγωνίζομαι μέχρι τώρα.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και φιλοδοξίες;

Προσωπικοί μου στόχοι, είναι να γίνομαι σε κάθε αγώνα καλύτερος και μέσα από τις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά να παίξω στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα.

Δημήτρη, είσαι φέτος στην πρώτη τάξη του Λυκείου. Πως είναι να συνδυάζονται το ποδόσφαιρο και το σχολείο;

Πιστεύω αν υπάρχει θέληση και πίστη μπορείς να καταφέρεις με κάθε τρόπο να κάνεις αυτό που αγαπάς, χωρίς να παραμελείς κανένα από τα δύο.

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην κορυφαία ακαδημία του Απόλλωνα;

Είναι για μένα μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Απόλλωνα. Είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και νιώθω υπέροχα να φορώ τη φανέλα με το έμβλημα του Απόλλωνα.

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας των U15 φέτος;

Στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα παίζοντας σωστό και καλό ποδόσφαιρο. Οι σχέσεις με τον προπονητή μας, κύριο Μάριο Χαραλάμπους αλλά και μεταξύ είναι πολύ καλές, είμαστε μια οικογένεια που δουλεύουμε ομαδικά. Το κλίμα που επικρατεί φέτος γενικά στην ακαδημία με τους Πάμπο Πίττα και Βαλεντίνο Κουλουντή, πιστεύω ότι είναι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές όπου βρίσκουμε στον Απόλλωνα.

Δημήτρη, κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα;

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Απόλλωνα που παρακολουθεί τους αγώνες μας, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια να παίζεις και να δέχεσαι τη στήριξη από τους φιλάθλους. Επίσης θα ήταν κάλο να σταματήσει ο χουλιγκανισμός, επειδή είναι άσχημο για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν χωρίς τον κόσμο τους, αλλά και για το άθλημα γενικά. Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι περήφανος και αυτό πρέπει να παραμείνει παρά τις όποιες δυσκολίες.

 

To Top