ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξεκαθαρίζει…»

Δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο Φανούριος μίλησε για τα αγωνιστικά νέα, τον επόμενο μας αγώνα με την Καρμιώτισσα αλλά και για τον νέο τραυματισμό του Μακρίδη:

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα ανέφερε,«Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην Καρμιώτισσα. Πρέπει να πετύχουμε την 5η νίκη σε 6 παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας που είναι να πάρουμε τη νίκη».

Για την κατάσταση στην ομάδα μας μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό δήλωσε ότι, «μαγκιά είναι πως θα το διαχειριστείς. Τα πάντα είναι ήρεμα. Ο κόσμος περιμένει τη νίκη που θα μας δώσει δυνατότητα να ανέλθουμε τον βαθμολογικό πίνακα».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν δήλωσε ότι, «Η μοναδική μας έγνοια είναι τα δικά μας παιχνίδια. Μόνο αν κάνουμε το καθήκον μας και ένα σερί θα μπορούμε να ελπίζουμε».

Για τα αγωνιστικά νέα στην ομάδα ανέφερε,«Ντουντού, Μακρίδης και Ψύχας είναι εκτός. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Βινίσιους. Για τους Τιάγκο Γκόμες, Πέδρο και Λόπες θα ξεκαθαρίσει σήμερα και αύριο. Επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς και πλέον είναι θέμα ετοιμότητας».

Για τον Μακρίδη δήλωσε,«Είναι ένας πολύ άτυχος ποδοσφαιριστής. Έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε. Είναι τεράστια προσωπικότητα, διαχειρίζεται την κατάσταση με ευφυΐα και ψυχική δύναμη. Θα τον στηρίξουμε για να τον έχουμε με την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη περίοδο. Δεν περνά από τη σκέψη του να τερματίσει την καριέρα του. Θεωρεί ότι έχει να προσφέρει ακόμα».

Για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Εθνικό, «Αναμέναμε ότι θα υπήρχε τιμωρία. Η σκέψη μας είναι στο πως θα κερδίσουμε την Καρμιώτισσα».

To Top