ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Διαβάστε ΔΩΡΕΑN το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ – Τ.123

Από σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, οι φίλοι του Απόλλωνα και όχι μόνο, μπορούν να διαβάσουν την 123η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», όπως πάντα διαδικτυακά, εύκολα και δωρεάν.

Πρόκειται για ακόμη ένα πλούσιο τεύχος με προσεγμένη θεματολογία. Από αυτή δεσπόζουν οι συνεντεύξεις του μεγάλου άτυχου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου Ντουντού Παραΐμπα, του Μάριου Σοφρωνίου– ενός ανθρώπου που ανάλωσε όλη του τη ζωή για τον αθλητισμό και τον Απόλλωνα και δέχτηκε για πρώτη φορά να δώσει συνέντευξη– και το αφιέρωμα στον Ευγένιους Πτακ που μας ταξιδεύει στο ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας.

Ξεχωριστή θέση έχει η συμμετοχή του Απόλλωνα στην εκστρατεία της FARE «Football People Fight for Equality που συνδυάστηκε με διάφορες ενέργειες κοινωνικού περιεχομένου που συμπεριλάμβαναν και δύο επισκέψεις σε σχολεία. Σε σχέση με το κοινωνικό έργο, αξίζει να διαβαστεί μια ιδιαίτερη προσπάθεια που γίνεται στη Γκάνα της Αφρικής, όπως ο Απόλλωνας έφτασε μέχρι και εκεί!

Ο Άλιστερ Ρέινολτς μιλά για το… όνειρο του ενώ στις στήλες για τις ομάδες U21 και U18 ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει συνεντεύξεις των Λεωνίδα Κυριάκου και Μιχάλη Γενεθλίου.
Ενδιαφέρουσες όπως πάντα οι στήλες για Καλαθόσφαιρα, Πετόσφαιρα, Apollon Ladies και Ακαδημίες, ενδιαφέροντα άρθρα από τους συνεργάτες μας, αποκλειστικά φωτορεπορτάζ στις στήλες Flash στην Κερκίδα και Blue Kids, γνωρίζουμε ένα από τους χορηγούς μας -την Property Gallery- ενώ ένας φίλος της ομάδας μας κερδίζει μία μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών μας από το Zoom στην Κερκίδα.
Καλή ανάγνωση… το link για να διαβάσετε το Περιοδικό μας:

https://issuu.com/apollonlimassolfc/docs/apollon123

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

To Top