ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοίγει τις πύλες του ξανά το Παττίχειο!

Την 1η παράσταση, μετά από σειρά ετών, φιλοξενεί το ανακαινισμένο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, λίγες μέρες πριν την επίσημη τελετή των εγκαινίων του στις 25 Νοεμβρίου. Η αυλαία θα ανοίξει με το μουσικό αφιέρωμα «Μαρινέλλα …. 60 χρόνια τραγούδια» με πλήθος ταλαντούχων καλλιτεχνών να αποδίδουν φόρο τιμής στη μεγάλη γυναικεία φωνή του ελληνικού τραγουδιού.

Ολοκληρώνοντας όλες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του νέου θεάτρου, το Παττίχειο ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς την πορεία του για την εκπλήρωση του οράματος που εξήγγειλε ο καλλιτεχνικός του διευθυντής, Βάσος Αργυρίδης, να καταστεί το Παττίχειο Λεμεσού ισχυρός φορέας πολιτιστικής ανάπτυξης και να αποτελέσει ουσιαστικό πυρήνα πολιτιστικού σχεδιασμού και έντονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Το 1ο βήμα γίνεται το Σάββατο 12 Νοεμβρίου με τη Χορωδία των Ονείρων και την Έλενα Σολέα να παρουσιάζουν την παράσταση αφιέρωμα «Μαρινέλλα …. 60 χρόνια τραγούδια», μια παράσταση με τα σπουδαιότερα τραγούδια όλων των εποχών που τραγούδησε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Στην παράσταση θα λάβουν μέρος επίσης η Παιδική Χορωδία των Ονείρων, 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ζορπά, η ομάδα χορού Ιλάρια και Βαλέρια, ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού και ομάδα κρουστών του Λευτέρη Μοσχοβία. Τα επιβλητικά σκηνικά επιμελείται ο Γιώργος Παπαδόπουλος Σκηνοτεχνική, και τα κοστούμια της Βάγιας Σολέα.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης. Την κορδέλα θα κόψει στην επίσημη τελετή των εγκαινίων την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στις 20:30.

Για εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνείτε στο 25 377 222

Εισιτήρια διαθέσιμα στην τιμή των €20.

To Top