ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Φανούριος για Columbia και αγωνιστικό…

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας σήμερα (1/11) το μεσημέρι στον Sports One, αναφέρθηκε στο θέμα με την Columbia και την επιστροφή της ως χορηγού αλλά και στα υπόλοιπα που απασχολούν την ομάδα.

«Δεν είναι το πρώτο θέμα με το οποίο πρέπει να ασχολούνται οι Απολλωνίστες. Είναι μια σημαντική εξέλιξη για τον Απόλλωνα, ήταν ο κύριος αιμοδότης για σχεδόν 30 χρόνια, μια εταιρεία κολοσσός που συνέδεσε το όνομά της με τη μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα. Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν χωριστοί δρόμοι με τους δεσμούς να παραμένουν, κάτι που αναγνωρίζεται από τη διοίκηση», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η επιστροφή είναι γεγονός, όμως υπό διαφορετικό καθεστώς. Είναι μια οικονομική συνδρομή για την αποπεράτωση του έργου στο Κολόσσι και θα τοποθετηθεί το λογότυπο της εταιρείας στο πίσω μέρος της φανέλας. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο. Είναι το πρώτο βήμα και σε αυτό έπαιξε ρόλο η άψογη σχέση του Νίκου Κίρζη με την ηγεσία της Columbia. Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστώς, όμως οποιαδήποτε προσφορά είναι ευχάριστη. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι δεν λύνει το οικονομικό του θέμα».

Για τις διαδοχικές νίκες επί Αναγέννησης και Δόξας: «Για να είναι ό,τι καλύτερο πρέπει να κερδίσουμε τον Εθνικό. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Είμαστε μετρημένοι και στις τοποθετήσεις μας. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα δουλεύουν συνέχεια. Αυτό που μετρά είναι να κερδίζουμε και ταυτόχρονα να αποκτούμε τη χαμένη αυτοποεποίθηση. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα μας καταρράκωσαν, όμως οι δύο νίκες που πετύχαμε μας δίνουν μια μικρή ώθηση που θέλουμε να αυξήσουμε».Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τι εστί Απόλλωνας. Το χθες είναι χθες, πρέπει να δούμε μπροστά. Υπάρχει πίεση και άγχος, υπάρχει το πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Θα ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο και θα στρέψουμε την προσοχή μας στα υπόλοιπα 23 παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο».

Για την κριτική: «Η κριτική είναι μέρος του παιχνιδιού και μέρος της καθημερινότητας. Δεν αποτελεί δικαιολογία. Η ατυχία για μας ήταν ότι ειχαμε μαζεμένους τραυματισμούς. Αγωνιζόμαστε από την αρχή με πολλούς απόντες».

Για την επανένταξη των τραυματιών στην ομάδα: «Είναι το ρίσκο ότι απείχαν αρκετό καιρό και πρέπει να τους δώσουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο να τους επανεντάξεις. Προσπαθούμε μετρημένα να τους μεταφέρουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Γκιέ Μπεντόγια και Ντα Σίλβα θα είναι κανονικά το Σάββατο, το ίδιο και ο Χάμπος».

Για τον Καρό: «Είναι θέμα προπονητικού χαρακτήρα. Για να βρίσκεται στο ρόστερ είναι επιλογή του προπονητή και μπορεί να βοηθήσει».

To Top