ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες ποτέ δεν σταματούν!

Τι και αν ο αποκλεισμός από την φάση των 16 του UEFA Women’s Champions League είναι ακόμη νωπός στο μυαλό μας; Οι διεθνείς διακρίσεις ακόμη συνεχίζονται… Συγκεκριμένα, στις ετήσιες βραβεύσεις της Fif-Pro όπου ψηφίζεται η καλύτερη 11άδα ποδοσφαιριστών στον κόσμο τόσο σε άντρες και όσο και σε γυναίκες, φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στις γυναίκες συμμετέχει και η Κύπρος με 5 υποψηφιότητες!!! Το εκπληκτικό είναι όμως ότι όχι μία, όχι δύο αλλά τέσσερεις ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας Apollon Ladies, φιγουράρουν μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο κόσμο.

Αναλυτικότερα οι ποδοσφαιρίστριες μας που διεκδικούν μια θέση στην καλύτερη 11άδα του κόσμου είναι Μαργαρίτα Σοφοκλέους (Αμυντικός), Χριστιάνα Σολωμού (Μέσος), Φλώρα Αντωνίου (Επιθετικός) και η Κρητικιά Δανάη Σιδηρά (Μέσος). Η επιτυχία όμως δεν σταματάει εδώ αφού η πεντάδα των Κυπρίων ποδοσφαιριστριών κλείνει με άλλες δύο πρώην Ladies που μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό. Δεν είναι άλλες από την Λουκρητία Χρυσοστόμου (Επιθετικός) που φέτος αγωνίζεται στην FC Neunkirch Frauen της Ελβετίας και την Άντρη Βιολάρη (Επιθετικός) που αγωνίζεται στις Ελπίδες Καρδίτσας στην Ελλάδα.

Τέσσερεις νυν παίκτριες μας, συν δύο πρώην παίκτριες μας στην λίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα στο κόσμο! Αυτο κι αν είναι επιτυχία!!! 

Μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχουν μια θέση στην καλύτερη 11άδα του κόσμου, εντούτοις εμείς είμαστε ήδη πολύ περήφανοι για το κατόρθωμα τους και είναι άλλη μια απόδειξη για το πόσο σκληρή και παράλληλα ποιοτική δουλειά γίνεται στην ομάδα.

 

 

To Top