ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα προσπάθεια, καλή αρχή!

Πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκυριάκο για το πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας και η ομάδας μας θέλει να κάνει ποδορικό με το δεξί. Αύριο(30/10) λοιπόν ξεκινά τις υποχρεώσεις της με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ε.Ν.Π στις 17:οο. Στο καλαθοσφαιρικό μας τμήμα των Ανδρών, έγινε φέτος μια καινούρια προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει.

Ο νέο προπονητής  Μπιλ Μακκάμον και βοηθός του Λούκας Αντωνίου, διαμόρφωσαν ένα πολύ καλό σύνολο που θα «κτυπά» όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Στην ομάδα ήρθα πέντε νέοι ξένοι καλαθοσφαιριστές που έδειξαν ότι θα βοηθήσουν, Σάττον, Φράγκλιν, Μάρσιαλ, Γουάιτ και Ντόι, που μαζί με την προσθήκη του έμπειρου διεθνή καλαθοσφαιριστή Άρη Κορωνίδη θα πάρουν την ομάδα στους ώμους τους.

Σ΄αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Κύπριοι, Ηρακλής Πιττάκας, που φέτος δείχνει ανανεωμένος και ο Μάριος Γεωργίου. Στο ρόστερ βρίσκεται από πέρσι και ο νεαρός Σουλειμάν που θα είναι μια επιπλέον λύση κάτω από τα καλάθια, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Χριστοφίδης και Καμένος που θα πάρουν τις εμπειρίες τους.

Όλοι στο καλαθοσφαιρικό μας τμήμα ευελπιστούν όπως και ο κόσμος της ομάδας, ότι η φετινή προσπάθεια θα είναι η απαρχή για ένα δυνατό Καλαθοσφαιρικό Απόλλωνα. Στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίξει αρχής γενομένης από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την ΕΘΑ στο κλειστό μας την Παρασκευή (04/11).

 

To Top