ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα γκολ ποίημα και η απόγνωση ενός προπονητή!(video)

Περίοδος 2008/09 και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής η ομάδα μας εκστρατεύει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αλκής με την ομάδα μας μετά από ένα κακό ξεκίνημα με δύο ήττες στα πρώτα τρία παιγνίδια να ανακάμπτει σιγά-σιγά και να ανεβαίνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας στο στάδιο «Αμμόχωστος» ήταν ένας αγώνας με παράσταση για ένα αφού το άστρο του Γκαστόν Σαγκόι λάμπει για ακόμη μια φορά αποδεικνύοντας πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι. Ο Αργεντινός επιθετικός της ομάδας μας απλά τα έκανε σχεδόν όλα! Κέρδισε το πέναλτι στο 6’ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας στο 36’ ενώ σκόραρε και δεύτερο γκολ το οποίο ήταν πραγματικό ποίημα!

Το χρονόμετρο σημάδευε το 46’ όταν ο Γκαστόν δέχθηκε μπαλιά από τα δεξιά, κατέβασε πανέμορφα την μπάλα μπροστά του με το δεξί και από δύσκολη θέση με το αριστερό αυτή τη φορά κεραυνοβόλησε, τον μετέπειτα συμπαίκτη του, Ίσλι Χίντι, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του εμβρόντητου Αλβανού τερματοφύλακα βυθίζοντας ταυτόχρονα τον προπονητή της Αλκής Κασσιανό σε απόγνωση!

Ένα τέρμα πραγματικό αριστούργημα από έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή, το οποίο σίγουρα ήταν από τα κορυφαία γκολ του περιόδου 2008/09.

 

 

To Top