ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ακαδημίες το Α και το Ω!

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε στη διαδικτυακή μας εκπομπή «Θρυλικές κουβέντες» της περασμένης Παρασκευής (20/10), η γενική υπεύθυνη της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας της ομάδας του Απόλλωνα, Αφροδίτη Σαρκά, οι ακαδημίες είναι για το τμήμα μας το Α και το Ω.

Μας ανέφερε συγκεκριμένα ότι στα κορίτσια όλων των κλιμακίων και σε όλα τα τμήματα πρώτιστο μέλημα είναι η συντήρηση τους και γενικά η ύπαρξη τους. Στο σημείο αυτό μας δήλωσε ότι είμαστε μια από τις λίγες ομάδες που έχουν όλα τα κλιμάκια ηλικιών στις ακαδημίες.

«Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Κύπρο και η μοναδική στη Λεμεσό, που έχουμε ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα της ΚΟΚ σε όλα τα κλιμάκια. Σ΄ολόκληρη την Κύπρο αν είναι τρεις οι ομάδες που έχουν παντού κλιμάκια», μας δήλωσε, αναφέροντας μας τα τμήματα που υπάρχουν με τις μικρές ηλικίες Κ10, Κ12. Στη συνέχεια μας δήλωσε ότι υπάρχουν και τα τμήματα των Κ14, Κ16 και Κ18. Προπονητές στις ομάδες μας είναι η Έλενα Αντωνίου και ο Στέργιος Ξυστούρης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες μας εξέφρασε προς το Σωματείο του Απόλλωνα που βοηθά οικονομικά αυτό το εγχείρημα, που αφορά έξοδα αγώνων αλλά και τις μετακινήσεις των ομάδων των κλιμακίων.

To Top