ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καλούν σε συμπόρευση για το καλό της ομάδας και μόνο»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν και ανάρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, σχετικά με τον αυριανό αγώνα αλλά και την χθεσινή(20/10) ανακοίνωσης τους, που ίσως να παρεξηγήθηκε εσκεμμένα από κάποιους όπως τονίζουν. Δεν θα έρθουν σε αντιπαράθεση με κανένα οπαδό της ομάδας μας, αλλά το μέτρο που έχουν πάρει είναι για τον αυριανό αγώνα και μόνο προς το παρόν. Από κει και πέρα καλούν τον κόσμο του Απόλλωνα να συμπορευθεί μαζί τους!

Αναλυτικά:

Αδέρφια Απολλωνίστες,

Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες όσων αφορά την χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει καμία προδιάθεση από μέρους μας για σύγκρουση με τον απλό φίλαθλο της ομάδας μας παρά μόνο τους καλούμαι, σαν μια γροθιά, να σταθούν στο πλευρό μας για το καλό της ομάδας μας και μόνο. Η ομάδα διανύει μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων και αλίμονο αν αφήσουμε ατιμώρητους όσους ευθύνονται. Κάποιοι φυσικά εσκεμμένα, προσπαθούν να επισύρουν αλλού τα βλέμματα και δει στους συνδεσμίτες.. δεν θα τους περάσει!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά από μια σειρά δραστικών μέτρων η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της και τα μηνύματα θα φτάσουν στον προορισμό τους. Η κοροϊδία, δεν είναι πλέον αποδεκτή!

Απόψε όλοι στις θέσεις μας σε κεντρικό και Ύψωνα ενώ αύριο αναχωρούμε μαζικά λίγο μετά τις 16:00 και στεκόμαστε έξω από τις εισόδους που οδηγούν στην Δυτική εξέδρα.

Υ.Γ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

To Top