ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομάδα για κλάματα!

Δεν στάθηκε και πάλι αντάξια των περιστάσεων η ομάδα μας και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Ερμή με 3-2!

Η ομάδα μας αν και μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή της μπάλας, δέχθηκε τη ψυχρολουσία, όταν μετά από ασυνεννοησία της άμυνας μας αλλά και μια φάση που στην αρχή της ελέγχεται ως οφσάιτ δέχθηκε το γκολ. Μετά το γκολ και αφού μας πήρε κάποια λεπτά να «συνέλθουμε» και να βρούμε τα πατήματα μας, πετύχαμε δύο γκολ με τους συνήθεις ύποπτους τον Παπουλή στο 33΄ και τον Γκίε στο 39΄ και μας βρήκε το ημίχρονο να προηγούμαστε με 2-1.

Στην επανάληψη η ομάδα μας δεν συνέχισε από κει που τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο και από τη στιγμή που δεν προσπάθησε για το τρίτο γκολ για να καθαρίσει τον αγώνα, ο αντίπαλος βγήκε μπροστά και σε μια μακρινή μπαλιά ο κεντρικός μας αμυντικός, με ένα απίθανο τρόπο στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας μας και έγινε το 2-2. Από κει και πέρα η ομάδα μας με αλλαγές προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα. Όσο κι αν προσπαθήσαμε, έχοντας την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ.

Τελικά μετά από αλλεπάλληλα λάθη η ομάδα μας δέχθηκε και τρίτο γκολ και έτσι ολοκλήρωσε την τραγική και χωρίς πάθος, θέληση αλλά και «άψυχη» εμφάνιση της.

 

To Top