ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον Ερμή

Επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας μας με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Ερμή. Ας δούμε λοιπόν ποιοι ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν και πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα.

Ιράκλι Μαισουράντζε: Στο κέντρο και συγκεκριμένα στο μεσοαμυντικό κομμάτι δεσπόζει η μορφή του Γεωργιανού με το πέρασμα από την Ανόρθωση. Πολύ καλή πάστα ποδοσφαιριστή που εκτός από το να «κόβει», ξέρει και να φτιάχνει παιχνίδι.

Ίμπσον Ντε Μέλο: Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια ευκολία. Σκοράρει και ανοίγει και διαδρόμους για αυτούς που έρχονται από πίσω.

Ντομινίκ Ντα Σίλβα: Αγωνίζεται σαν φουνταριστός και «μυρίζεται» το γκολ από μακριά. Ίσως και ο πιο επικίνδυνος τους ποδοσφαιριστής

Γενικά: Λογικά ο Ερμής θα μας δώσει γήπεδο και αυτό πρέπει να το ελέγξουμε και να το εκμεταλλευτούμε αφού στο χέρι μας είναι. Σίγουρα η ομάδα μας είναι καλύτερη ποιοτικά και ο αντίπαλος θα κλείσει τους χώρους ,ψάχνοντας την ζημιά στην αντεπίθεση. Αν και με πιο δυνατούς αντιπάλους που έπαιξε έχασε ο Ερμής εντούτοις, έχασε δύσκολα και μπορούσε να κάνει την ζημιά. Αν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο τότε θα ανέβει πολύ ο βαθμός δυσκολίας.

To Top