ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η νίκη είναι μονόδρομος»

Η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ερμή εκτός έδρας και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Άλλωστε, δεν κατάφερε να πετύχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θα το επιδιώξει την Κυριακή.

Άπαντες στο Κολόσσι βλέπουν το παιχνίδι σαν τελικός και ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου, Φανούριου Κωνσταντίνου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα:

«Η νίκη είναι μονόδρομος, ο Ερμής είναι μια ομάδα που πάντα μας βάζει δύσκολα. Είναι ένας μεγάλος τελικός με τον Ερμή, ο οποίος θα τα δώσει όλα για βαθμολογικό κέρδος. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και πώς θα προετοιμαστούμε κυρίως ψυχολογικά», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Υπήρχε έντονη πίεση το προηγούμενη διάστημα. Η διακοπή ήταν ευεργετική για την αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών αλλά και για να καθαρίσει το μυαλό όλων ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σαφέστατα τα δύσκολα για τις μεγάλες ομάδες είναι αυτά που θεωρητικά λέμε παιχνίδια της σειράς».

Καταλήγοντας ανέφερε το αυτονόητο ότι όλοι στον Απόλλωνα δεν είναι ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Αλίμονο αν ήμασταν ευχαριστημένοι με την απώλεια οκτώ βαθμών στις έξι αγωνιστικές. Αυτό δεν το φανταζόμασταν».

To Top