ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μίλησε η «κυανόλευκη» ψυχή!

Ο ψεσινός(11/10) αγώνας του Σούπερ Καπ ήταν πέρα για πέρα κρίσιμος από κάθε άποψη για την ομάδα μας αλλά και όλο το οικοδόμημα που λέγεται Απόλλων. Το γεγονός ότι κάποιοι εποφθαλμιούσαν τα σκήπτρα της Κυπριακής Πετόσφαιρας από την ομάδα μας που τα κατέκτησε τα τελευταία χρόνια έφεραν την ομάδα μας μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση, που στο τέλος ήταν ότι πιο ωραίο!

Μια πρόκληση που στο τέλος οι «Αμαζόνες» μας πήραν από τα μαλλιά και έκαναν τα δικά τους, αυτά που μας συνηθίζουν εδώ και κάποια χρόνια. Μίλησαν και έπαιξαν με την ψυχή τους και εκεί όπου χρειάστηκε υπερέβαλαν εαυτούς και «ερμήνευσαν» την λέξη αφεντικό σε όλους, εξωγενείς παράγοντες αλλά προπαντός αμφιβολίες εκ των έσω.

Τα οφέλη πολλαπλά, το κέρδος ακόμη πιο μεγάλο και η ψυχολογία πλέον στα ύψη σε όλους στο οικοδόμημα που ονομάζεται Γυναικεία Πετόσφαιρα ΑΠΟΛΛΩΝ. Η νέα προσπάθεια της νέας διοίκησης με ηγέτη τον πρόεδρο Αντρέα Ηροδότου, αλλά και τους υπόλοιπους αγνούς Απολλωνίστες ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς!

Συγχαρητήρια σε όλους, παίκτριες, τεχνική ηγεσία, ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό αλλά και στους διοικούντες. Τα καλύτερα έρχονται είμαστε βέβαιοι γι αυτό! Για άλλη μια φορά μας κάνατε περήφανους!

To Top