ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα μέτρα για το Σούπερ Καπ

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκομένων τα πιο κάτω μέτρα:

Οι φίλαθλοι του Sabbianco Απόλλωνα θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Όσον αφορά στη στάθμευση των οχημάτων τους καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον δυτικό χώρο στάθμευσης (προς Λευκόθεο).

Οι φίλαθλοι της Beton Alfa ΑΕΛ θα καταλάβουν τις νότιες κερκίδες του Σταδίου. Όσον αφορά στη στάθμευση των οχημάτων τους καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον ανατολικό χώρο στάθμευσης (με είσοδο τη Λεωφόρο Λυκαβηττού).

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας να προσέλθουν στα Στάδια έγκαιρα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 19:30.

Τονίζεται σε όλους ότι στα Στάδια απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου υβριστικού περιεχομένου.

Όσον αφορά στη στάθμευση οχημάτων επί των πεζοδρομίων, στα ερείσματα των δρόμων και σε σημεία όπου θα εμποδίζεται η ελεύθερη ασφαλής διακίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους του Σταδίου αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται ότι θα βρίσκεται στις γύρω περιοχές του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους. Αναμένεται από όλους ότι θα επιδείξουν σεβασμό προς το άθλημα, τις ομάδες τους και το φίλαθλο κοινό.

Αλλαξε η έδρα
Σημειώνεται ότι αρχικά ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί αρχικά στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, αλλά κατόπιν αλλεπάλληλων αστυνομικών συσκέψεων αποφασίστηκε η διεξαγωγή του στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Πηγή: http://www.volleyball.org.cy/

To Top