ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε κάθε αναμέτρηση μονόδρομος η νίκη!

Η ομάδα μας θα πρέπει να συνεχίσει νικηφόρα τις επόμενες αγωνιστικές, έτσι ώστε να μαζέψει τη διαφορά που τον χωρίζει από την κορυφή. Άρα θα συνεχίσει να βλέπει τα επερχόμενα παιγνίδια ως τελικούς, δηλαδή παιγνίδια στα οποία δεν έχει την πολυτέλεια ούτε και για ισοπαλία, ειδικά από τη στιγμή που είναι με ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία.

Ταυτόχρονα όταν ο Απόλλωνας θα δίνει παιγνίδια με ομάδες στα οποία θα έχει τον πρώτο λόγο, είτε είναι στη Λεμεσό είτε εκτός έδρας, οι πιο πάνω ομάδες θα έχουν ντέρμπι. Και επειδή είναι αδύνατο να κερδίζουν όλοι, αν η ομάδα μας καταφέρει να κάνει το πολυπόθητο πέντε στα πέντε μέχρι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, τότε η διαφορά από τις πιο πάνω απ’ αυτόν ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα θα μειωθεί ή και να εκμηδενιστεί με κάποια ή κάποιες εξ αυτών.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή ουσιαστικά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, αφού αυτήν την εβδομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει με τους παίκτες του (όσους έχει στη διάθεσή του) πάνω σε γενικά θέματα τακτικής που είδε στις πρώτες έξι αγωνιστικές ότι χρίζουν βελτίωσης. Είναι ζητούμενο για τον προπονητή η ομάδα του να μπορέσει τις επόμενες εβδομάδες να συνδυάσει νίκες με καλές εμφανίσεις, έτσι ώστε το μήνυμα που θέλει να στείλει -ότι επέστρεψε- να είναι πιο ηχηρό.

To Top