ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Απόλλωνας στηρίζει το Football People Action Week!

Από τις 6 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου θα διαρκέσει η μεγαλύτερη  κοινωνική εκστρατεία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την οποία διοργανώνει η οργάνωση της FARE. Το Football Action Week έχει ως στόχο να φέρει κοντά εκατοντάδες ανθρώπους διαφόρων συλλόγων, όπως ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη, ομοσπονδίες και φιλάθλους και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων, και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.

Η συγκεκριμένη δράση η οποία υποστηρίζεται από την UEFA, ξεκίνησε το οδοιπορικό της το μακρινό 2001, αρχικά σε 9 χώρες και έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες για την καταπολέμηση των διακρίσεων , του ρατσισμού στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο Απόλλωνας ΛΕΜΕΣΟΥ ως επίσημο μέλος της FARE συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία με το μήνυμα «Fight for Equality” , ενώ ταυτόχρονα μέσω συγκεκριμένων δραστηριοτήτων που έχουν προγραμματιστεί  θα επιδιώξουν την ευαισθητοποίηση του κοινού κατά των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο και στη ζωή γενικότερα.

Στις 11 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου,  αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα επισκεφτεί δημοτικά σχολεία της επαρχίας Λεμεσού με στόχο τη διοχέτευση των σωστών μηνυμάτων αναφορικά με θέματα κατά των διακρίσεων .

Η προπόνηση της ομάδα μας την 13η Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία Football People Action Week. Ποδοσφαιριστές και μέλη της τεχνικής ηγεσίας θα προπονηθούν με  φανέλες στις οποίες θα αναγράφεται το σχετικό μήνυμα της εκστρατείας.

Στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta ανάμεσα στην ομάδα μας και της Αναγέννησης Δερύνειας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν σειρά από ενέργειες με σκοπό την μετάδοση των κατάλληλων μηνυμάτων.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα φωτογραφηθούν μπροστά από πανό στο οποίο θα αναγράφει  “We Are Football People” , στέλνοντας μέσω του φωτογραφικού υλικού και της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης το μήνυμα στο φίλαθλο κοινό για ένα ποδόσφαιρο χωρίς διακρίσεις.

Παράλληλα τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ποδοσφαιρικής Εταιρείας καθημερινά θα διοχετεύουν μέσω μηνυμάτων τους  τα σωστά κοινωνικά και αντιρατσιστικά μηνύματα στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

To Top