ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα»

Στη μάχη των 32 του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται αύριο η γυναικεία ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο Παφιακό στάδιο την Σλάβια Πράγας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον βοηθό προπονητή των Ladies μας Ανδρέα Προκοπίου για να μας σχολιάσει την επικείμενη αναμέτρηση. «Μπροστά μας έχουμε μια τεράστια πρόκληση μιας και η κληρωτίδα μας έφερε αντιμέτωπους με ένα αντίπαλο που θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας. Σαφώς και η Σλάβια είναι μια ποιοτική ομάδα ωστόσο πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα που δεν είναι άλλο από μια νίκη με μηδέν παθητικό έτσι ώστε να πάρουμε το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Πράγα» ανέφερε αρχικά ο βοηθός του Τάσου Κυριάκου.

Ερωτηθείς το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης επισήμανε χαρακτηριστικά: « Συγκέντρωση πάθος και ευστοχία είναι τα «κλειδιά» για να μπορέσουμε να πάρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Καλούμε επίσης τον «κυανόλευκο» κόσμο να μας συμπαρασταθεί αφού η δύναμη που αντλούν η παίκτριες μας από την κερκίδα είναι τεράστια».

To Top