ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκη με μπόλικο άγχος!

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της από τα αρχικά στάδια. Με πολύ καλή κυκλοφορία και πάθος οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν πάρουν τα ηνία του αγώνα και να πιέζουν για να ανοίξουν το σκορ. Αυτό ήρθε στο 20’ όταν μετά από εντυπωσιακή κούρσα του Ντα Σίλβα από δεξιά και ξεπερνώντας πολύ όμορφα τον αντίπαλό έστειλε τη συστημένη σέντρα στον Γκίε που δεν λάθεψε.

Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να πιέζουν και μετά το γκολ και αυτό έφερε και το δεύτερο γκολ όταν ο Παπουλής κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Ντα Σίλβα στο 29΄. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0.

Στην επανάληψη και μέχρι το 55΄το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο, όταν οι οπαδοί της Ομόνοιας άναψαν βεγγαλικά και ξεκίνησαν ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές κατέβηκαν στα αποδυτήρια και μετά από δέκα λεπτά το παιχνίδι επανάρχισε. Ακολούθως και μετά την επανέναρξη ο αντίπαλός μπήκε δυνατά και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 μετά από μια αδράνεια της άμυνας μας σε κτύπημα κόρνερ. Το παιχνίδι στη συνέχεια μπήκε σε «ρώσικη ρουλέτα» με τον αντίπαλό να πιέζει για την ισοφάριση και την ομάδα μας να προσπαθεί να «κλειδώσει» τον αγώνα με ένα τρίτο γκολ ενω ο αντίπαλος πίεζε για την ισοφάριση. Τελικά το παιχνίδι αφού πρόσφερε πολύ αγωνία και άγχος στους φιλάθλους παρέμεινε στο 2-1 με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη και να επιστρέφει στα επιτυχή αποτελέσματα.

To Top