ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αυτός, αυτοί και τα μυστήρια!

Είναι γεγονός ότι οι πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν μας αφήνουν καθόλου ικανοποιημένους μετά τις συνεχόμενες απώλειες στα δύο ντέρμπι. Είναι γεγονός επίσης ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για το ότι η ομάδα είναι πολύ πίσω από τον ίδιο της τον εαυτό.

Ευθύνες δεν θα καταλογίσουμε, γιατί αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να την δούμε να παίρνει τα πάνω της. Όμως ο τεχνικός της ομάδας, θα πρέπει να κάνει τη δική του αυτοκριτική και να βρει άμεσα τις λύσεις, είτε αυτές είναι αλλαγές στην ενδεκάδα, είτε αλλαγή συστήματος, είτε φιλοσοφίας, είτε είναι θέμα έμπνευσης και διαχείρισης.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να κάνουν επίσης την αυτοκριτική τους και να σταματήσουν να είναι αδιάφοροι, να βρουν τα «πατήματα» τους, τη ψυχολογία τους και να μπαίνουν στο γήπεδο για να νικάνε και όχι να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια. Όλοι πρέπει να κάνον την αυτοκριτική τους ακόμα και οι διοικούντες γιατί σε νέο στραβοπάτημα θα πρέπει να εξηγήσουν τι πήγε λάθος.

Από κει και πέρα είναι μυστήριο πως θα αντιδράσουν στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια τόσο ο προπονητής, όσο και οι ποδοσφαιριστές μας. Και αν δεν θέλουν να αναρωτιούνται για τις αντιδράσεις του κόσμου που θα έχει σε ένα νέο στραβοπάτημα, ας βρουν όλοι μαζί τη λύση δεν είναι και το πλέον δύσκολο μυστήριο!

Στο χέρι τους είναι όλους να βρουν τις λύσεις…

To Top