ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επική νίκη για τους U18!(Φωτορεπορτάζ, δηλώσεις)

Σ΄ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα (17/9) στο Κοινοτικό στάδιο της Ερήμης η ομάδα των U18 κατάφερε να επικρατήσει της Νέας Σαλαμίνας με 4-3. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ιωακείμ Ιωακείμ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο.

Η ομάδα μας παρόλο που μπήκε καλά στο παιχνίδι εντούτοις δέχθηκε το γκολ μετά από λάθος της άμυνας. Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το δεύτερο γκολ για τον αντίπαλο σε μια φάση που ελέγχεται ο επόπτης. Αμέσως έρχεται και η ψυχρολουσία αφού μετά από κόρνερ η ομάδα μας δέχεται και τρίτο γκολ και πάει στην ανάπαυλα με το 0-3 εις βάρος της.

Η επανάληψη ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Με πάθος, θέληση, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να κάνουν μια επική ανατροπή και αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε το κοντέρ να γράψει περισσότερα από τέσσερα γκολ.

Καταιγιστική η ομάδα μας πρόσφερε πλούσιο θέαμα και με τους Σπύρου (2), Μιχαηλίδη και Ελπιδοφόρου πήρε μια επική νίκη, που της δίνει τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια!

 

To Top