ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η καρδιά του δεν άντεξε την ανατροπή!

Τη ζωή του έχασε ένας φίλος της Ρεάλ, την ώρα που πανηγύριζε το νικητήριο γκολ του Αλβάρο Μοράτα στην νίκη της Ρεάλ επί της Σπόρτινγκ στο 95΄.

Μπορεί η Ρεάλ να νίκησε στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, την Σπόρτινγκ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ωστόσο η νίκη των «μερένγκες», επισκιάστηκε από τον θάνατο ενός φίλου της ισπανικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ένας φίλος της «βασίλισσας», του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ήταν στο μπαρ «El Bon Gust» της Μαδρίτης, όπου και παρακολουθούσε τα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να προσπαθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 με το οποίο και έχαναν μέχρι το 89΄.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με φάουλ και ο Αλβάρο Μοράτα στο 95΄ με κεφαλιά, ήταν αυτοί που έκαναν το 0-1, 2-1 με τον φίλο της ισπανικής ομάδας να πηδά από την καρέκλα του για να πανηγυρίσει την νίκη της ομάδας του.

Ωστόσο η καρδιά του δεν άντεξε με συνέπεια να μην αντέξει και να καταρρεύσει. Παρά τις προσπάθειες των νοσοκομειακών που βρέθηκαν στο μπαρ, προκειμένου να τον επαναφέρουν, ήταν ήδη αργά καθώς αυτός είχε χάσει την μάχη με την ζωή.

Πηγή: sdna.gr

 

To Top