ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Όσοι μπορούμε, βοηθάμε…

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Νικόλας Αρτεμίου είναι ένα αγοράκι 14 μηνών που δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ενάντια στην ίδια τη ζωή. Πολεμά ενάντια στο Σύνδρομο Hurler τύπου 1. Ο Νικόλας χρειάζεται την βοήθεια μας για να κερδίσει την μάχη. Χρειάζεται συμβατό δότη μυελού των οστών από ηλικία 18 – 45 ετών.

Μπορούμε όλοι να κινητοποιηθούμε στο να βρούμε τον δότη ξοδεύοντας μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο μας πηγαίνοντας στο χημείο Στέφανος Παυλίδης στην Γλάδστωνος 38Γ στην Λεμεσό (δίπλα από εστιατόριο Σιαντρή),για μια εξέταση λίγων λεπτών χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Ώρες λειτουργίας από 07: 15 – 18:30

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25-350015 και 97-647061

Ο Νικόλας αυτή την στιγμή βρίσκετε στην Γερμανία και θα είναι εκεί για τους επόμενους μήνες ελπίζοντας πως ο δότης θα βρεθεί σύντομα και θα μπορέσει να ξαναμπεί στην μάχη.

Δώσε λίγα λεπτά από τον χρόνο σου για τον Νικόλα ώστε να ανακτήσει το δικαίωμα στη ζωή. Η λέξη παρακαλώ είναι περιττή στο να μας κινητοποιήσει όλους να κάνουμε ένα βήμα για την ζωή.

Η αιώνια ευγνωμοσύνη όμως είναι δεδομένη από τους γονείς και φίλους του Νικόλα για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια σου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΕ..

To Top