ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοναδικό ζητούμενο η νίκη…

Μοναδικό ζητούμενο σήμερα (11/9) για την ομάδα μας  στο Παφιακό στάδιο είναι η επιστροφή στις νίκες που θα την επαναφέρουν σε τροχιά επιτυχιών, θα δώσουν ώθηση ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν και θα αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι ο Θρύλος φέτος δεν διαπραγματεύεται τίποτα άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο σημερινός αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία  να δείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους την απώλεια των δύο βαθμών με τον Άρη και πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα αντιμετωπίζοντας ομάδες που παίζουν κλειστά και ως μοναδικό στόχο έχουν να αμυνθούν. Αυτό που πρέπει να έχει η ομάδα μας είναι καθαρό μυαλό, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν κάποιες από τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν προκειμένου να πάρουν το τρίποντο απέναντι στο αξιόμαχο νεοφώτιστο σύνολο.

Αρκετοί «κυανόλευκοι» υποστηρικτές αναμένεται να κάνουν το ταξίδι από τη Λεμεσό στην Πάφο για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους. Άλλωστε λόγω τιμωρίας δεν είδαν τον αγώνα με τον Άρη και δεν θα δουν το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ. Για τους φίλους της ομάδας  το μόνο που υπάρχει φέτος είναι το πρωτάθλημα και ξέρουν ότι θα πρέπει να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές τους σε κάθε αγώνα, για να τους βοηθούν να παίρνουν το ζητούμενο, που είναι οι βαθμοί της νίκης.

To Top