ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνίδης, η μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, Άρης Κορωνίδης ήταν ο εξαιρετικός στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Εθνικής μας εκτός έδρας με την Ελβετία με 80-76. Ο διεθνής πλέι μέικερ, στα δύο πρώτα ματς με Βέλγιο και Ισλανδία ήταν πολύ καλός, βοηθώντας με το μακρινό του σουτ. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν καταλυτικός και απίστευτα ουσιαστικός.

Μετά την αποβολή του Ιάκωβου Παντελή πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την κουβάλησε μέχρι τέλους, πραγματοποιώντας απίστευτα ουσιαστική εμφάνιση. Έπαιρνε τη μπάλα στα χέρια του και ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Αξιοποίησε ιδανικά τον Άντονι Κινγκ με πικ εν ρολ για σεμινάριο και παράλληλα άνοιξε χώρους στους Παντούρη και Στυλιανού για να εκτελέσουν από μακριά.

Ο Κορωνίδης έδειξε γιατί οι ιθύνοντες στο τμήμα Καλαθόσφαιρας της ομάδας μας, επέμεναν τόσο πολύ να τον εντάξουν στο δυναμικό του Απόλλωνα. Η εμπειρία και τα πολύ καλά στοιχεία που κουβαλά, θα βοηθήσουν την ομάδα μας να έχει φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο.

 

 

 

To Top