ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προπονήθηκε κανονικά ο Μακρίδης!

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (06/09) στο Κολόσσι, καθώς ο Κωνσταντίνος Μακρίδης προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα μετά από αρκετούς μήνες.

Σίγουρα θα αργήσει ακόμη λίγο να κληθεί από τον κ.Εμάνουελ να βοηθήσει την ομάδα μας,ωστόσο ο Κωνσταντίνος δουλεύει νυχθημερόν πάρα πολύ σκληρά έτσι ώστε να καλύψει το χαμένος έδαφος και να επιστρέψει δριμύτερος.

Άλλωστε ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο το οποίο κέρδισε και πλέον είναι και πάλι ενεργό μέλος της ομάδας. Μια επιστροφή η οποία ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο το ροστερ του κ.Εμάνουελ, καθώς πρόκειται για ένα άκρως ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την ισχυρή του προσωπικότητα αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία του Απόλλωνα.

Ατομικό για Μάγκλιτσα και Αγγελή…

Ο Κροάτης επιθετικός και ο διεθνής αμυντικός(κάνει επιπλέον προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο) ακολούθησαν και πάλι πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο πρώτος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής στο Παφιακό κόντρα στην ΑΕΖ, ενώ ο Αγγελή θα είναι παρών στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 5ηαγωνιστική.

Σαρδινέρο και Γκόμεζ…

Τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας κάνουν αγώνα δρόμου για να καλύψουν το χαμένος έδαφος. Μάλιστα οι δυο κάνουν επιπλέον προπονήσεις δυο φορές την βδομάδα με τον κ. Αντρέα Νικολάου έτσι ώστε άμεσα να ανέλθουν στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές τους.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

To Top