ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετονομασία σε SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ

Η διοίκηση του Πετοσφαιρικού Απόλλωνα με τιμή ανακοινώνει την μετονομασία της ομάδας μας σε Sabbianco Απόλλων μετά τη συμφωνία για συνεργασία της με το Μέγα Χορηγό της ομάδας SABBIANCO PROPERTIES και επομένως για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 η ομάδα θα αναγράφεται και θα αναφέρεται ως SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η SABBIANCO PROPERTIES ειδικεύεται στις πωλήσεις/ενοικιάσεις καθώς και στις εκτιμήσεις ακινήτων σε όλη την Κύπρο ενώ εγγυάται την πώληση του ακινήτου σας σε διάστημα 3 μηνών βάσει της εκτίμησης που θα συμφωνηθεί από την εταιρία και τον ιδιοκτήτη.

Η SABBIANCO PROPERTIES έχει έδρα την Λευκωσία και ο κύκλος εργασιών της εξαπλώνεται σε όλη την Κύπρο καθιστώντας την ως μια μεγάλη ανερχόμενη δύναμη στον τομέα των Ακινήτων. Σύντομα θα εγκαινιάσει τα νέα της γραφεία στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο του Παραλιακού Μετώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μέγα Χορηγό SABBIANCO PROPERTIES μπορείτε να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ και να μεταβείτε στη σελίδα του Facebook.

Η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων καλωσορίζει τη SABBIANCO PROPERTIES στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τις αμέσως επόμενες ημέρες τροχαιοδρομείται δημοσιογραφική διάσκεψη για να παρουσιάσει τον Μέγα Χορηγό στο κοινό.

Εκ της Διοίκησης

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ

To Top