ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τους ίδιους έντεκα ή …;

Εντεκάδα που κερδίζει λέει ένας άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου και σ΄αυτό μάλλον προσανατολίζεται ο τεχνικός της ομάδας μας για τον σημερινό (27/8) αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο στις 19:00. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα τα πήγαν περίφημα και το πιο πιθανό αυτοί είναι οι ίδιοι να ξεκινήσουν στην αρχική εντεκάδα εκτός αν προκύψει κάτι που μόνο ο Πέδρο Εμάνουελ γνωρίζει.

Ο Βάλε θα βρίσκεται στη θέση που τον συνηθίσαμε, με τους Βινίσιους και Ρομπέρζ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα αριστερά της άμυνας θα είναι ο Βασιλείου και στα δεξιά ο Λόπες. Ο Σακέτι θα έχει τον ρόλο του αμυντικού μέσου με τους Μπεντόγια και Ντα Σίλβα να είναι μπροστά του.

Η επιθετική γραμμή θα αποτελείται από τον Παπουλή στο αριστερό άκρο, τον Πέδρο στο δεξί ενώ «αιχμή του δόρατός» θα είναι ο Γκίε. Με την ίδια προσήλωση και συγκέντρωση η ομάδα μας πάει για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών και δικαίωμα να τον παρακολουθήσουν έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 χρόνων και παιδιά κάτω των 12 που θα συνοδεύονται από τις μητέρες τους.

 

To Top