ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τα κριτήρια για είσοδο στον αγώνα με τον Άρη

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδα μας για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο Στάδιο.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας θα εκτίσει την μια από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας την οποία μεταφέρει από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ως εκ τούτου ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, και δικαίωμα να τον παρακολουθήσουν έχουν άτομα τα οποία πληρούν τα πιο κάτω κριτήρια τα οποία προκύπτουν μέσα από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα κριτήρια:

Kατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα λειτουργήσουν τα ταμεία του Σταδίου μόνο για συνταξιούχους πέραν των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους.

Επιπρόσθετα θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Τόσο οι συνταξιούχοι όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο. Πρέπει επίσης στην είσοδο του σταδίου να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα.

Δεν θα ισχύσει καμία πρόσκληση ή εισιτήριο ή κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Tα εισιτήρια θα διατίθενται από το Apollon Official Store και από τα ταμεία του Σταδίου.

** Θυμίζουμε ότι όσες γυναίκες φιλές της ομάδας μας και μικρά παιδιά εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αγώνα του Σαββάτου θα εξασφαλίσουν έκπτωση 50% σε επιλεγμένα προϊόντα της ομάδας μας από το Apollon Official Store.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στο 1 ευρώ γενική είσοδος.

Ώρες και ημέρες προπώλησης:

Πέμπτη:09:00-13:00 & 15:00 – 19:00
Παρασκευή:09:00-19:00
Σάββατο:09:00-15:00

Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους.

** Για περισσότερες πληροφορίες στο 25-351954

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

To Top