ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η προσοχή μας πλέον είναι στραμμένη στον Άρη…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sports 1, ο εκπρόσωπος Τύπου,Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και τίποτα περισσότερο. Αμέσως μετά τη λήξη στρέψαμε την προσοχή μας στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής».

Για την κατασκοπεία των αντιπάλων: «Αυτό είναι κάτι που κάνει ο προπονητής μας, που βλέπει όλους τους αντιπάλους. Για μας η προσέγγιση είναι ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με συγκέντρωση και αφοσίωση. Με τη Νέα Σαλαμίνα η ομάδα έχει τρομερή πίστη στις δυνάμεις της. Είμαστε Απόλλωνας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πάντα για να παίρνουμε τους βαθμούς. Είπαμε πολλές φορές και στην προετοιμασία ότι δεν έχει κανένας δικαίωμα να πανηγυρίζει για κάποιο παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με προσοχή και να προσθέτουμε βαθμούς».

Για τον κόσμο: «Μείναμε ενθουσιασμένοι με τον παλμό και τον όγκο. Αναμένουμε πολύ περισσότερη στήριξη όταν θα υπάρχει δικαίωμα εισόδου στη Λεμεσό. Στο παιχνίδι με τον Άρη υπάρχει δικαίωμα εισόδου σε γυναικόπαιδα και συνταξιούχους. Θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρώσουμε αρκετό κόσμο στη δυτική που να πληρεί αυτά τα κριτήρια. Ο κόσμος να στηρίξει με κάρτες διαρκείας, να ξεπεράσουμε τις 2000 για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για τα έργα στο Κολόσσι: «Θα είναι έτοιμα σε περίπου ένα μήνα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε φωτορεπορτάζ. Θα είναι χρόνια μπροστά για την Κύπρο και θα ανταγωνίζεται μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Απόλλωνας θα έχει όλα τα εχέγγυα για να είναι ψηλά».

 

 

 

To Top