ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Με το ίδιο πάθος!

Σοβαρός, προσηλωμένος κι έτοιμος παρουσιάστηκε ο Θρύλος στον ψεσινό(20/8) εκτός έδρας αγώνα (20/08) ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα, προϊδεάζοντας για μεγάλα πράγματα ενόψει συνέχειας. Ο κόπος που ξοδεύτηκε από τους πιστούς που ακολούθησαν, αποζημιώθηκε στον υπέρτατο βαθμό. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που πληγώθηκε ο εγωισμός στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η επιμονή, η παθιασμένη θέληση για νίκη και διάκριση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας, λειτούργησαν ως καταλύτες για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Χαρακτηριστικό τούτης της προσέγγισης είναι η φάση της επίτευξης του δεύτερου τέρματος, δευτερόλεπτα μετά που άνοιξε το σκορ ο Αμπραχάμ Γκίε. Ο Ζοάο Πέδρο αρχίνησε την προσπάθεια με ποσοστό 0% για να καταλήξει η μπάλα στο πλεκτό, και τη βελτίωσε στο 100%.

Οι Απολλωνίστες στο πέταλο ήταν εντυπωσιακοί, οι παίχτες τους το ανταπέδωσαν και πλέον η «κυανόλευκη» οικογένεια, σύσσωμη, ανυπομονεί για το επόμενο παιχνίδι. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, με το ίδιο πάθος, για την φανέλα, για το έμβλημα, για την ιδέα… εν ολίγοις: ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

To Top