ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρεμιέρα»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομαδα μας  τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sports 1  ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την πρεμιέρα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα αφιλόξενο για μας γήπεδο, με τις ιδιαιτερότητες της πρεμιέρας. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά ως ομάδα που θέλει διάκριση πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για την απουσία του Μάγκλιτσα: «Ήταν πρόβλημα που επιδεινώθηκε μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να τον έχουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Η κάθε απουσία είναι σημαντική, δεν μπορούμε να χρυσώνουμε το χάπι γιατί υπάρχει βάθος. Είναι σημαντική απώλεια, όπως και αυτή του Μακρίδη και του Αγγελή».

Για την κατάσταση του Μακρίδη: «Έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους. Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».

Για την προετοιμασία μέχρι τον αγώνα: «Υπάρχουν δύο προπονήσεις. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας στον πρώτο γύρο».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Έχουμε 1500. Χθες και σήμερα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι των διαρκείας. Από αύριο όσα μείνουν αδιάθετα για την πλατιά μάζα του κόσμου. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι υπερπλήρες το πέταλο. Πρέπει να έχουμε τη σκέψη μας στο πώς θα προετοιμάσουμε την ομάδα».

Για το θέμα ενίσχυσης: «Είπαμε και πριν από μέρες ότι όσο διανύουμε μέρες μετεγγραφικής περιόδου είναι ανοιχτά. Για να εντάξουμε παίκτη όμως πρέπει να είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ. Ψάχνουμε ένα ποδοσφαιριστή που να έχει διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους. Αν δεν προκύψει κάτι τότε θα θεωρήσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Μιλάμε για τη μεσαία γραμμή».

Για τον Μαρτίνες: «Αν δεν υπάρξει ποδοσφαιριστής με διαφορετικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε παίκτη. Εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τι θέλουμε. Μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει τα παιχνίδια του σε βάρος του Απόλλωνα, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρεμιέρα».

To Top