ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάπαυση πριν τη μεγάλη διαδρομή…

Ρεπό ξεκούρασης σήμερα (15/8) για τουςποδοσφαιριστές μας και από αύριο ξεκινούν να προετοιμάζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Σαλαμίνα. Χθες οι «κυανόλευκοι» είχαν αποθεραπεία, το Σάββατο ολοκλήρωσαν τον κύκλο των φιλικών με άγονη ισοπαλία κόντρα στη Δερύνεια και σήμερα καθαρίζουν το μυαλό τους, αφού οι απαιτήσεις από αυτούς φέτος είναι τεράστιες.

Ο Πέδρο Εμανουέλ όπως αναμενόταν το Σάββατο έδωσε περισσότερο χρόνο στους παίκτες που το έχουν ανάγκη, που δεν έγραψαν πολλά λεπτά στα πρώτα τρία επίσημα παιγνίδια στη χρονιά, αλλά στο τελευταίο ημίωρο έριξε και βασικούς για να τους διατηρήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα. Ο Πορτογάλος τεχνικός  είδε τα πράγματα που ήθελε, και από αύριο, όταν όλοι θα μαζευτούν ξανά στο Κολόσσι, θα αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια για το πώς η ομάδα του θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με διπλό στο «αφιλόξενο» «Αμμόχωστος», κόντρα σε μια ομάδα που του δημιουργεί προβλήματα για να στείλει ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα και από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ότι ο στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο.

Από αύριο, όταν οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν, αναμένεται ότι οι Γκίε και Μάγκλιτσα θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Η παρουσία τους το Σάββατο θεωρείται δεδομένη, αφού οι τραυματισμοί τους δεν εμπνέουν ανησυχία και περισσότερο για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν πρόγραμμα συντήρησης τις τελευταίες ημέρες.

 

To Top