ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σταράτα και ντόμπρα λόγια του Φώτη!

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Φτάσαμε δυο φορές σε αποτέλεσμα πρόκρισης και γίναμε αυτόχειρες» ανέφερε ο αρχηγός Παπουλής μετά το τέλος του αγώνα.

Λόγια σταράτα, με ποδοσφαιρικό θράσος από ένα ποδοσφαιριστή που πραγματικά ξέρει να αναλαμβάνει σαν σωστός αρχηγός της ευθύνες μιας αποτυχίας ένας ποδοσφαιριστής που ήταν μάλιστα εκ των κορυφαίων και με την απόδυση του λίγο έλειψε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα μας!

Η ομάδα μας πλήρωσε τα λάθη της στο έπακρο. Δεν κατάφερε να κρατήσει έστω και λίγο την μπάλα μόλις έπαιρνε προβάδισμα για να μεταφέρει στους Ελβετούς το άγχος. Δεχόταν γκολ άμεσα και ο χαρακτηρισμός «αυτόχειρες» που ανέφερε ο Φώτης είναι αυτό ακριβώς που ταιριάζει.

«Είναι αρχή της σεζόν, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί αυτή η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλά πράγματα να κάνει» τόνισε στην συνέχεια ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικος και όντως η ομάδα μας πρέπει να βελτιώσει τις αδυναμίες της να δουλέψει ακόμη πιο μεθοδικά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη ποδοσφαιρικό μαραθώνιο που έπεται!

To Top