ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Γρίφος» η ενδεκάδα!

Πανέτοιμη δηλώνει η ομάδα μας για τη μεγάλη σημερινή (04/8) πρόκληση του επαναληπτικού. Όλοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην του τραυματία Μακρίδη και του τιμωρημένου Σακέττι. Ο Πέδρο Εμανουέλ, καλείται να παρατάξει ένα σύνολο που θα δώσει τα πάντα για τη νίκη.

Δύο είναι τα σενάρια σ’ότι αφορά τον αρχικό σχεδιασμό. Το πρώτο είναι να ξεκινήσει η ομάδα όπως και στην Ελβετία με μοναδική αλλαγή το αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ το δεύτερο σενάριο είναι να αγωνιστούμε με δύο επιθετικούς και τον Μάγκλιτσα να πλαισιώνει τον Γκίε.

Αν αυτό επαληθευτεί τότε ο Βάλε θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να είναι η ίδια με αυτήν του πρώτου αγώνα. Στο κέντρο της άμυνας ο Αγγελής με τον Βινίσιους, ενώ στα άκρα της αμυντικής γραμμής θα βρίσκονται οι Βασιλείου στα αριστερά και ο Στυλιανού στα δεξιά.

Στο χώρο του κέντρου ο Χάμπος με τον Ντα Σίλβα, ενώ στα δεξιά θα κινείται ο Πέδρο. Στο αριστερό άκρο η θέση παίζεται με τον Μπεντόγια αλλά και τον Μπάρμπαρος να διεκδικούν τη θέση. Λίγες πιθανότητες έχει τη θέση να πάρει ο Παπουλής αν κριθεί ετοιμοπόλεμος από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Στην επίθεση ο Γκίε με τον Μάγκλιτσα.

Όποιο σχήμα και να επιλεγεί, όποιοι ποδοσφαιριστές και να αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση!

 

To Top