ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Έχουμε πίστη στην ομάδα μας»

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα (3/8) το απόγευμα στο ΓΣΠ ο Πέδρο Εμανουέλ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γκίε.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή μας: «Δεύτερο παιχνίδι, πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα. Είμαστε έτοιμοι για το ματς. Έχουμε απέναντι μας ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ωστόσο έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι. Δεν παίζουμε στην φυσική μας έδρα ωστόσο περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει αύριο στο ΓΣΠ και να στηρίξει την ομάδα μας στον αγώνα κόντρα στην Ελβετική ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο Αμπραχάμ Γκιέ τόνισε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Είμαστε έτοιμοι. Σκοράραμε ένα γκολ εκτός έδρας και αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα».

Αν μετά από την ήττα στην Ελβετία να περιμένουμε νέο σύστημα, νέα πρόσωπα στην εντεκάδα ο τεχνικός μας επισήμανε: «Μπορούμε να παίξουμε δύο συστήματα. Αύριο θα επιλέξουμε το ιδανικότερο σύστημα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος σκοράρει και εκτός έδρας. Αύριο πρέπει να έχουμε πίστη και υπομονή μέχρι το τέλος του αγώνα. Είδαμε τι έγινε χθες με τον ΑΠΟΕΛ, στα τελευταία λεπτά μπήκαν τρία γκολ. Αυτό αποτελεί και ένα παράδειγμα για μας».

Για την γουρλίδικη έδρα του ΓΣΠ 0 Πέδρο Εμανουέλ ανέφερε: «Νιώθουμε καλά στο ΓΣΠ. Έχουμε την τύχη σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση με την βοήθεια των οπαδών μας».

Ερωτηθείς ο Γκίε για το που θα κριθεί το παιχνίδι τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι στην Ελβετία. Έχουμε όμως την αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε εντός έδρας».

 

To Top