ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Όλα τα ΦΥΓΟΑΛΑΝΙΑ να κατακλύσουν τους συνδέσμους»!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας για αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα!

Αναλυτικά:

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ

Αρχικά θα θέλαμε να αναφερθούμε στο 10ο ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ που διεξήχθη την Παρασκεύη 22/07 και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!Ευχαριστούμε όλους τους ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΣ που έδωσαν το παρόν τους διασκέδαζοντας καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας όπως μόνο αυτοί ξέρουν!
Να αναφέρουμε ότι ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε από τους λαχνούς με δώρο ένα εισητήριο διαρκείας την ανδρικής ποδοσφαιρικής μας ομάδας είναι ο αριθμός:**133**! Παρακαλούμε τον νικητή όπως παρουσιαστεί μέχρι αύριο στο Κεντρικό μας οίκημα με το λαχνό ώστε να παραλάβει το δώρο του!

Το βράδυ της Πέμπτης στις 20:45 ξεκινάει το οδοιπορικό της ομάδας μας για την Ευρώπη με προορισμό την Ελβετία για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς! Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και πολλά για τη συγκεκριμένη μέρα αφού από αύριο θα διεξαχθούν τα καθιερωμένα pre-game πάρτι στους συνδέσμους! Ενώ την Πέμπτη καλούμε όλα τα ΦΥΓΟΑΛΑΝΙΑ να κατακλύσουν τους συνδέσμους αφού το ποτό και τα μαγκάλια θα έχουν τη τιμητική τους από πολύ νωρίς με ατμόσφαιρα γηπέδου και τις ιάχες μας να πνίγουν τη γύρω περιοχή!

Επιπλέον ενημερωτικά δύο μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο 30/07 θα διεξαχθεί μεγάλο πάρτι στο σύνδεσμο μας στα ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ με σούβλες ποτό και μπόλικη τρέλα! Αναχώρηση από τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ μας σύνδεσμο στις 18:00!

ΥΓ1. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΑΤΑ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΑΝH ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ!!

ΥΓ2. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

To Top