ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει Ουγγαρία…

Το απόγευμα του Σαββάτου θα ενσωματωθεί εκ νέου με την αποστολή της ομάδας μας στην Ουγγαρία ο αρχηγός μας Φώτης Παπουλής ο οποίος ταξίδεψε αστραπιαία στην Κύπρο για να επιλύσει ένα προσωπικό πρόβλημα το οποίο του προέκυψε.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να προπονηθεί τις αμέσως επόμενες ώρες σε ειδικό προγραμμα καθώς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Μαζί του θα ταξιδέψει και ο Αλεχάντρο Μπαρμπαρός.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδοσφαιρο

Τι γράψαμε νωρίτερα 

Σύμφωνα με πληροφορίες της αθλητικής ιστοσελίδας http://www.24sports.com.cy/ ένα πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Φώτης Παπουλής ξεπεράστηκε και πλέον ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του στην ομάδα μας.

Ο αρχηγός δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, με αποτέλεσμα να κληθεί από τις Ελληνικές αρχές να καταταγεί στον Ελληνικό στρατό. Ο Παπουλής πήρε άδεια από τον Απόλλωνα και αποχώρησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από το Αθλητικό Κέντρο στην Ουγγαρία, έτσι ώστε να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Ο 31χρονος άσος, κατατάχθηκε ήδη στον Ελληνικό στρατό, από τον όποιο πήρε άδεια και από σήμερα (9/7) το βράδυ θα επιστρέψει στην Ουγγαρία, αφού θα βρίσκεται στην πτήση που θα μεταφέρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλεχάντρο Μπαρμπάρο.

*Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπηρετήσει στην Κύπρο και στην μονάδα της ΕΛΔΥΚ!

To Top