ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φανούριος για εκδήλωση, μεταγραφικά και Φρέϊρε…

Σε σημερινές (30/6) του δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sports «1» o Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε για την αυριανή εκδήλωση που θα γίνει στο Λανίτειο στάδιο ενώ τοποθετήθηκε και για την περίπτωση Φρέϊρε.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από το εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας μας :

Για την αυριανή εκδήλωση: «Θέλουμε να ικανοποιούμε τον κόσμο μας, να ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά. Θέλουμε να ικανοποιούμε στον απόλυτο βαθμό τον απαιτητικό κόσμο. Αύριο θα δείξει αν το έχουμε πετύχει, οι περισσότερες πιθανότητες δείχνουν ότι θα τα καταφέρουμε. Την προηγούμενη φορά στο Λανίτειο είχαμε 4,500 κόσμο, είμαστε Κυπελλούχοι έχουμε ενισχυθεί πολύ και είμαι σίγουρος πως το στάδιο της Λεμεσού θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Στις 8 θα ξεκινήσει η εκδήλωση, λίγο πριν της 10 θα κλείσει το Α μέρος και θα συνεχιστεί με μουσικό κομμάτι μέχρι τις 12».

Για τα διαρκείας: «Τα εισιτήρια διαρκείας είμαστε σε σταθερά επίπεδα, δεν ανησυχούμε για τον στόχο των 2500, θεωρούμε πως οι Απολλωνίστες με τις νέες μεταγραφές που θα γίνουν θα φτάσουμε τον νέο στόχο των 2500».

Για τα μεταγραφικά:«Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με 3 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, να δώσουμε περισσότερες επιλογές στον κύριο Εμάνουελ. Δεν θα αργήσει η ώρα που το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο».

Για τον Φρέϊρε: «Οι επόμενες μέρες ή ώρες θα δείξει αν ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Επιθυμούν και οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν και το κεφάλαιο Φρέιρε είναι ανοικτό. Αν ο ποδοσφαιριστής συμφωνήσει με τους όρους του Απόλλωνα, τότε το θέμα θα κλείσει θετικά».

To Top